Hi there,

Ik ben Anne-Marie, 36 jaar. Moeder van een prachtige dochter en bonusmoeder van de liefste kinderen die je maar in je pretpakket kunt wensen. Niet getrouwd maar wel al heel lang gelukkig met Richard.

Vanaf mijn 16e ben ik al te zien op verschillende tv-zenders als presentatrice. Van korte itempjes, LIVE-events tot Leading Lady van talkshows als Onder Ons en Booming Brabant (waarmee me 450 duizend unieke kijkers per week trokken. TROTS!!). De ambitie om een grote beroemdheid te worden heb ik nooit gehad. Ik wil vooral genieten van het werk dat ik doe en daarnaast bruist de ondernemer in mij ook altijd. Daarom heb ik ruim 10 jaar geleden besloten om freelancer te worden. Dat gaf ruimte om niet voor 1 zender of opdrachtgever te werken maar voor verschillende tegelijk. En zo werk ik in een periode voor zowel Omroep Brabant, Ziggo Sport, RTL als voor tientallen bedrijven als dagvoorzitter, trainer of moderator. Mijn brein bruist altijd dus ik word ook geregeld gevraagd om te verbinden en unieke ideeën voor concepten te bedenken.

Afgelopen zomer ging ik Next-level. Ik verkocht een tv-format aan Omroep Brabant. Dat betekende dat ik in de rol van producent zit met mijn bedrijf I AM Productions. Het tv programma IAM Booming is zowel door mij bedacht als gemaakt. Gewapend met vlogcamera en een professioneel team duik ik een dag, zowel zakelijk als privé, in het leven van een ondernemer. Wat heeft hen gemaakt zoals ze zijn en waar hebben ze hun succes aan te danken? Samen met een enthousiast team hebben we 12 unieke afleveringen gemaakt. En dat is me toch leuk! Ik durf te wedden dat er nog een seizoen aan komt. 😉 In de tussentijd kun je ze allemaal zien op mijn YouTube kanaal.

In het programma Booming Brabant praat ik al jaren over Brabantse innovatie en economie. Ook op menig evenement word ik gevraagd om te vertellen en bevragen wat er allemaal ontwikkeld wordt. Ik vind het echt fascinerend om te zien wat we kunnen doen om de wereld een beetje beter en mooier te maken.

En dat is precies waar ik me ook voor ga inzetten in 2019. Naast de opdrachten die er al staan vind ik dat het tijd wordt om ook meer tijd aan mijn passie te besteden. Niet alleen voor mezelf maar ook voor de wereld en de mensen om me heen. Bewuster leven met alle weelde waar we door omringd worden. En nee, ik ga niet zweefteverig met geiten wollen sokken mijn leven vullen.. Ik wil juist dat duurzaamheid eens hip wordt! En dat in mijn favoriete vakgebied; FASHION. Op zoek naar de transparante ketens en de manier waarop iedereen weer van zijn kledingkast gaat houden. RELOVE FASHION AGAIN.

Wat zou het mooi zijn als we het samen doen!? Benieuwd naar je reacties.

Liefs,

Icoon3